SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att spara ihop till en ny bostad
August 31st, 2015

Att spara ihop till en ny bostad tar för de allra flesta av oss väldigt lång tid. Priserna har ökat kontinuerligt sedan 1990-talet och mycket tyder på att de kommer fortsätta öka, inte minst i storstadsområdena och i studentstäderna. Vad ska man ta sig till när man vill köpa egen bostad? Du måste helt enkelt låna pengar. Som tur är har det hänt mycket på kreditmarknaden under de senaste decennierna och det är numera betydligt enklare att låna till de stora utgifterna i livet. Var dock noga med vem du lånar av. Villkoren kan skilja sig ganska betänkligt och den som noga väljer kreditinstitution kan spara en hel del.
Om du står i begrepp att låna så ska du ta en närmare titt på Allra finans, ett företag som snabbt expanderat sedan starten 2008. Mer information hittar du om du besöker http://www.allra-finans.se/. Här kan du enkelt låna mellan 15 000 och 350 000 kronor till bra villkor. Det går lika bra att teckna ett nytt lån som att samla dina redan tecknade lån.
Allra har sedan starten hjälp mer än 170 000 kunder med privatekonomiska tjänster. Idag förvaltar man kapital på omkring 23 miljarder kronor. Det är en ganska imponerande utveckling för ett företag som inte ens existerade för några år sedan. Nöjda kunder är naturligtvis grundbulten i verksamheten. Om inte kunderna tyckte att Allraerbjöd bra villkor och service skulle de naturligtvis vända sig till någon annan aktör. Konkurrensen är idag knivskarp på den svenska kreditmarknaden. Läs mer om Allra finans verksamhet på http://www.allrafinans.com/. Tveka inte att hör av dig för mer information, antingen via webbformuläret på startsidan eller via telefon. Kundtjänst är öppen vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00 och numret är 08-535 25 400.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa