SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Blir det Amsterdam i vår?
April 24th, 2014

Blir det Amsterdam i vår? Det spelar ingen roll under vilken säsong du reser dit. Närheten till Atlanten påverkar temperaturen och på vintrarna är det sällan under noll grader. På sommaren däremot så är det endast lite varmare än Sverige och bristen på fina stränder gör att staden inte lämpar sig speciellt bra för en sol- och badsemester. Amsterdam har däremot så oerhört mycket annat att erbjuda, för allt och alla.

För hjälp och tips när det gäller flyg och hotell, kolla in www.amsterdamhotel.se. Där får du hjälp med allt du behöver veta och kan dessutom få personlig service, helt utan kostnad.

För den lite yngre så är Artis Zoo en fantastiskt upplevelse. En gigantisk djurpark, ett magnifikt planetarium, spännande akvarium och en häpnadsväckande botanisk trädgård gör att hela familjen kommer trivas där. Madame Tussauds är en annan sevärdhet som passar alla. Stå öga mot öga med verklighetstrogna vaxmodeller av kändisar som Elvis Presley, Pablo Picasso och Ronaldinho.

Den lite mer kulturintresserade kommer inte heller att bli besviken på Amsterdam. Det finns ett antal stora konstmuseum med fantastiska målningar från stora konstnärer. Det största museet är Rijksmuseum där bl.a. Rembrandt och Vermeer har konstverk utställda. Dessutom så finns det fantastiska van Gogh-museet i Amsterdam, där du får veta allt om den missförstådda konstnärens liv.

Är du mer intresserad av att festa och ha roligt så kan du ta dig till Red Light District. Där finns ett flertal coffee shops och häftiga nattklubbar som kommer få dig att vilja stanna där hela natten.

Allt detta och många, många fler tips kan du läsa om på Hotell via amsterdamhotel.se.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa