SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur man får företagslån
September 5th, 2014

Det är alltid svårt att få tag på pengar när du vill utöka din verksamhet som företagare. Om du vill investera i ditt företag – och är säker på att det leder till framtida vinster – är det inte säkert att långivarna gör samma bedömning. Då kan det leda till problem att få lån.  Merparten av de lån som ges till småföretag ges utifrån kundens personliga kreditvärdighet. Om du har god personlig ekonomi, eller ett framgångsrikt företag – kommer de flesta långivare att knacka på din dörr med erbjudande om lån. Men som nystartad företagare har du troligtvis investerat personliga pengar i verksamheten och har allt annat än god privatekonomi. Och ditt företag har ännu inte hunnit visa vad det går för.

Dock måste du minnas att banker och långivare sköts av människor. Och olika människor kan göra olika bedömningar. Ibland kan det handla om en så enkel sak som personkemi om du får ett lån eller inte till ditt företag. Du kan dock förbättra dina chanser genom att vara väl förberedd och grundlig i din research. Om du presenterar en god framtidsanalys som visar att dina beräknade framtida intäkter är rimliga ökar du dina chanser att övertyga långivaren och få ett lån.

Om du kör fast på alla de vanliga vägarna finns det fortfarande alternativ. Du kan prova en tjänst som www.låna-pengar.at. Där kan du göra en ansökan hos 17 olika banker samtidigt. Och de tittar bara på din ekonomi som den ser ut, och bryr sig inte om vad du ska göra med pengarna.

Är du intresserad av att låna pengar och vill veta var du kan läsa mer. Du kan hitta mer information om du går in på låna-pengar.at och tittar runt. Här hittar du artiklar, texter och annan fakta.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa