SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Konsten att skaffa sig en riktigt kostsam bil
December 3rd, 2013

Om du tycker att du har alldeles för mycket pengar och gärna lägger dem på bilen, då finns det en lång rad sätt att slänga bort dem på. Ett sätt är att göra många besök till verkstaden.
Där kan du ta hjälp av brittiska Warranty Direct som upprättat en lista över hur pålitliga bilarna har varit under deras 15 år som verksamma. Deras statistik är omfattande och deras “Relability Index” är mycket användbart om man är på jakt efter en pålitlig bil – eller som fallet är nu, en opålitlig bil. Du ska definitivt inte satsa på Mitsubishi Lancer i årsmodellerna 05-08. För då får du den absolut stabilaste och mest pålitliga bil som finns med det låga indextalet 6. I stället ska du kolla in Audi RS6 i någon av årsmodellerna 02-11. Där har du en riktigt dyr risbil. Med ett indextal på hela 1285 är du garanterad både många besök på verkstaden och höga kostnader varje gång. Om du inte är fullt så intresserad av kasta bort dina pengar kan du i stället satsa på andraplaceringen på listan – en BMW M5 med indexnummer 717.
Se också till att ditt försäkringsbolag är fullt medveten om hur stor risken är att din bil går sönder så de kan ta med det i kalkylen för din försäkringspremie. Du kan nämligen vara säker på högre premie ju större risk det finns för att din bil går sönder. Kolla upp detta på genom att du tar och jämför bilförsäkring på http://www.bilforsakringsguiden.se.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa